domingo, 3 de marzo de 2013

VISITA INSTITUCIONAL A LA SEU DE LA FEDERACIÓ BALEAR DE TENNIS DE TAULA


El passat dimarts dia 26 va tenir lloc una reunió entre el president i membres de la Junta directiva de la Federació de Tennis de Taula de les Illes Balears i diferents representants de les institucions balears. Per part del Consell de Mallorca hi asistí el Sr. Joan Rotger, vicepresident de Cultura, Patrimoni i Esports i el Sr. Joan Antoni Ramonell, Director Insular d’Esports , acompanyats pel Sr. Javier Morente, Director General d’Esports del Govern Balear. Per part de la federació hi assitiren el vicepresident Llorenç Sastre iel secretari Paco Cañellas, encapçalats per el president el Sr. Pedro Ferrando.

L'objectiu d'aquestes reunions és donar a conèixer als presidents i directius federatius les actuacions de suport a l'esport base que du a terme el Consell de Mallorca mitjançant la Direcció Insular d'Esports.

Des de la federació aplaudim aquests tipus de reunions, ja que trobam que són molt interessants i profitoses per millorar, en el nostre cas, el tennis de taula tant a Mallorca com a totes les Illes Balears, i esperam que de cara a un futur es puguin repetir.